http://geceyibeyazlatannur.blogspot.com.tr/

27 Ağustos 2015 Perşembe

Türk seçmeninin Kararı Belli

Türk Seçmeninin Kararı Bellidir.
Kendisini yıllardır aşağılayan, hor bakan, geri zekalı diyenlere yine oy vermeyecektir.
Tekrar seçim olacak ülkemizde.. Türk seçmeni de diğer ülkelerin insanları gibidir. Çok akıllıdır. Kimi seçeceğini çok iyi bilir. Kafasında yer etmemiş bir partiye oy veremiyor. Seçimlerden çok önce tercih ettiği partiye, oyunu veriyor. Bu seçimlerde de öyle olacaktır. Şimdi gönlünde bir parti var. Ona oy verecek. Ya da seçime giren partilerden birisini 1 Kasım günü tercih edecektir. Kararlı ve karasız iki türlü seçmen var. Öyle bidon kafalı, cahil ya da menfeatçi seçmen tipimiz varsa da çok az. İktidar olma heyecanı bile olmayan parti, seçmenden oy alamaz.CHP görünüşte hevesli, fakat sadece oy alacağı seçmeni veya bu seçmenin oy verdiği siyesetçiyi kötülemekle İKTİDAR olunmuyor.
CHP toplumu anlayamıyor. Fakat bu anlayamadığı her hareketiyle horladığı insanlardan oy istiyor. Ey CHP li yetkililer ne olur bu sese kulak verin. Başka bir ülkeden seçmen gelmeyeceğine göre, seçmenin feryadına kulak verin. Başka parti ve partilere oy verenleri anlayın. Bu vatandaşlarımızı cahillikle suçlamayın. Eğer Cumhuriyet Türkiyesinde seçmenler yobaz, bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam sa: bunun vebali sizin de tutumunuzdandır. Tek Parti olarak bu ülkeyi 1919 dan 1950 ye kadar tam 31 yıl idare ettiniz. Ondan sonra bu seçmen sizi bir daha iktidar yapmadı. Bu nedendir? İyice düşünün. Laiklik sistemi dediniz. Herkes inancında serbest olacaktı. İnançsızlığında serbest oldu. İnananlara Şeriatçi dediniz. Şeriat bir Müslümanın inanmak ve yerine getirmek zorunda olduğu dini emirlerin tümüme verilen addır.
Size oy vermeyen vatandaşlar okuma yazma bilmeyebilirler. Hatta sizin dediğiniz gibi geri zekalı da olabilirler. Onların oy verdikleri parti ve siyasetçiler de iyi insan olmayabilirler. Ne oy verenleri ne de oy verdiği parti ve siyasetçileri kötülemeyin. Eğer bu seçimde oy almak ve iktidar olmak istiyorsanız: Seçmeni kendinize inandırın. İyi ve sevilen insanları aday gösterin. Müslüman Mahallesinde SALYANGOZ satamazsınız. İlinde İlçesinde Mahallesinde halk tarafından sevilen insanları aday gösterin. Bu insanlara da söyleyin. Halkın içinde halk ile beraber olsunlar. Daha önce başkalrına oy vermiş seçmene ve seçtikleri milletvekillerine laf söylemesinler. Dürüstlük timsali bu adaylarınız, sadece ne yapacaklarını söylesinler, yeter hatta artar bile....Elli dokuz milyonu geçen seçmen kitlesine; şirin görünmmek zorunda olduklarını bilsinler. Her alanda bilhassa EKONOMİDE Adaletsizliği yenecek bir yol haritası çizmelisiniz. 
1. İşçilere, Köylülere, Esnafa,Köylüye, Şehirliye, İşsizlere ve çaresizlere ne gibi rahatlama getireceksiniz. Kaynağınız ne?
2.Emeklilikte yaşa takılanlar, Yani EYT liler (1999 yılında hakları gaspedilenlere) ne yapabileceksiniz? 
3. Dar gelirli oldu emeklilerimiz. Maaşları yetmiyor. Bu kesime neler vaat ediyorsunuz.
4.Asgari ücretle de olsa bir iş bulabilmiş olanlar, ev kiralarını dahi karşılayamayacak durumdalar. Bu genç insanlara vaadiniz ne? Mesela onlara TOKİ kanalıyla birçok masrafı devlet tarafından karşılanan bir projeniz var mı? Daha başka düşüncesi olanlar bu sayfaya yorum olarak yazsınlar. İsimleri de yazılarak MAKALEYE ilave edilecektir.


28 Ağustos 2015 CUMA
Türk seçmeninin Kararı Belli
..............BİR MİLYON DOSTUMUZ OLSUN.. ........ 
SİZLERE BU SAYFALARDA, SEVGİ VE DOSTLUĞUN ÖN PLANDA TUTULDUĞU MAKALELER, YAZACAĞIM. YAZILARIM, KAYNAK GÖSTERİLEREK YAYINLANABİLİR....



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder