http://geceyibeyazlatannur.blogspot.com.tr/

29 Ağustos 2015 Cumartesi

SANDIK ÖNÜMÜZE GELDİ



BİR DAVAYI DERT EDİNDİM.  İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİYLE, HEMDERT OLACAĞIM.

 BU DERT ORTAKLIĞI İLE, BAŞLAYAN DOSTLUKLARA YELKEN AÇAN BİR GEMİ OLACAK BU SAYFALAR.




SEÇİMLERE AZ KALDI
Başımızda bulunan iktidar pertisine güveniyorum. Çünki daha iyisi yok.
Ona yapılan ithamların bazıları doğru olabilir. Bizler acaba nasıl insanlarız. Elimize fırsat geçtiğinde, neler neler yapacağımızı da biliriz. Geçen hafta bir hastaneye gittim. Duvarlarında kameralar vardı. Bu kameraların kayıtları acaba sesli mi? Bir adam çıktı. Neler söyledi neler. Aldığı ayakkabıların kutularını saklıyormuş. Üç adet kasa almış. Bir adet para sayma makinası almış. Doktor muayenesinden sonra, doğruca parti binasına ve oradan da belirlenen adreslere gidecekmiş. Bu ayakkabı kutusu, para sayma makinası, para kasaları hakkında ev ev dolaşarak propaganda yapacakmış. Bunları söylüyor, bir taraftan da göz ucuyla bizlere bakıyordu..
Elbette bu şekilde seçim konuşmaları yapılır. İktidar partisine karalar da çalınır. Zaten vatandaşın memnuniyetsizliği sabırları taşırmaktadır..


EYT
İSMİ İLE MARKA OLAN BİR MAĞDURLAR GRUBU VAR.
YANİ EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR
MUHALEFET BU  GRUBLA KONUŞABİLİR.
HATTA ONLARIN TEMSİLCİLERİYLE
KENDİSİNİ DESTEKLEYEN TELEVİZYON KANALINDA
PROGRAM DA YAPABİLİR.


BİZ SEÇMENLER 
SOMUT BİR ÇALIŞMA BEKLİYORUZ.
EMEKLİLERİN VE DİĞER ÇALIŞANLARIN MAAŞLARI ÇOK AZ.
BU ANAORMAL DURUMLARI DİLE GETİREN VE ÇÖZÜM ÖNEREN PARTİ İKTİDAR OLAMASA BİLE
ÇOK OY ALIR...




Yukarıda yazdım. Ak Partiden daha iyisi yok. Olsa, ben de ona oy vereceğim. Millet Meclisini seyrediyorum. Muhalefet hep kavga ediyor. Kavgayla birşey çözülmeyeceğini onlara yıllardır bu millet söylüyor. Fakat bir türlü anlamıyorlar.
Bu iktidar partisinin hiç mi iyi çalışması yok? Biz biliyoruz. Onlar da söylesinler. Daha da iyi şeyler yapacaklarını anlatsınlar. Ev toplantı ve ziyaretlerinde de bulunsunlar. Başımızın üstünde yerleri var. Fakat şikayetçi olmasınlar. Yapacaklarını anlatsınlar. Vatandaşın rahatı için ne gerekiyorsa, onları konuşsunlar.
Yapılan kötü şeyleri hiç söylemesinler. Vatandaş herşeyi görüyor. Bizi seçimimizde rahat bıraksınlar. Muhalefet partilerini tercih edebilmemiz için, yapacakları mükemmel icraatlarını ve projelerini defa defa bizlere anlatsınlar. Kavgacı, hırçın olmasınlar. Gözlerinde ışıltı, yüzlerinde tebessüm, dudaklarında bal görmek istiyoruz.




İnanın ikna olduğumuz takdirde, tercihimiz onlardan yana olacaktır.
Mesela hemen yarın, parti genel başkanları, il başkanları, ilçe başkanları ve Belediye Başkanları ve milletvekilleri rakiplerini güleryüzle ziyaret etsinler.
Kavga yok, Düşmanlık yok, tatlı dil, güleryüz var desinler.

İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİYLE, HEMDERT OLACAĞIM. BU DERT ORTAKLIĞI İLE, BAŞLAYAN DOSTLUKLARA YELKEN AÇAN BİR GEMİ OLACAK BU SAYFALAR.

Özellikle iktidar partisini ziyaret etsinler. Bu hoş ve güzelliğin seçimlerden sonra da devam edeceğini, basın mensuplarına söylesinler..



Bu dostane tutum, onlara iktidar yolunu açacaktır.


 Eğer meydanlarda kötüleme kampanyası yaparlarsa, mecliste de yine kavga ederlerse, sonunda hüsrana uğrayacaklardır.




 Bir zamanlar oy verdiğimiz partimiz mensuplarına, hakaret etmelerine dayanamıyoruz.

 Sandık başına gittiğimizde de bu kavgacı tutumlarına prim vermek istemiyoruz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder