http://geceyibeyazlatannur.blogspot.com.tr/

3 Eylül 2015 Perşembe

EYT LİLERE HABER VAR MI?


EMEKLİLİK İÇİN MÜJDELİ HABER OLACAK MI? 
Son dakika 

EYT emeklilikte yaşa takılanlar gündemi.

 3 EYLÜL 2015  PERŞEMBE  gününde,
Zihnimize takılan düşünceler var.
 Herkesin cevabını merak ettiği soru "-Tekrar yapılacak Erken Genel Seçimde:  EYT lilere Emeklilik çıkacak mı? 7 Haziran Seçimlerinde Muhalefet Partileri  söz verdi, fakat oylar bölündüğü için, Hükümet kurulmadı. Tabii ki EYT yasası da çıkarılmadı. Peki  1 Kasım seçimlerinden sonra, erken emeklilik mümkün mü? 
  EYT ile ilgili yani emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili yeni değerlendirmeleri olacak mı?
 Emeklilikte yaşa takılanlar yani EYT son dakika haberleri ve emeklilik için formüller burada olacak.
 Bizden ayrılmayın...

MALİYE BAKANIMIZ MEHMET ŞİMŞEK ÖZETLE ŞÖYLE DEDİ:
"1990 YILINDAN 2002 YILINA KADAR YERİMİZDE SAYMIŞIZ"
AK Parti iktidarı zamanında bu yerinde saymanın farkedildiğini, 2002 yılından itibaren her alanda olduğu gibi, ekonomide de büyük bir hamle olduğunu ifade eden Şimşek, şöyle devam etti:
"Türkiye gerçekten bu dönemde bir çok sorununu çözdüğü gibi bir zıplama dönemi yaşadı. Basit bir örnek vereyim 1990 yılında Türkiye'nin milli geliri 200 milyar dolar, 2000'li yılların başına gelirseniz yine 200 milyar dolar. Yani 10 yılda yerimizde saymışız. 2002'de AK Parti iktidara geldiğinde milli gelirimiz 200 milyar dolarmış. Geçen sene, bu küresel krize, avro bölgesindeki borç krizine, Orta Doğu'daki çalkantılara rağmen, Türkiye milli gelirini 820 milyar doların üzerine çıkardı. EYT liler ya da emekliler veya başka dar gelirliler biraz rahatlasın diye gevşeklik yapılırsa, doksanlı yıllardaki dar boğaza geri döneriz. Mealinde konuşmalar yapıyor Sevgili Bakanımız…..

Biz de diyoruz ki, kanun çıkmadan önce sigortalı olan vatandaşlarımıza haksızlık yapılmasın. Onlara işe başladıklarında: "Sizin emeklilik  yaşınız bu" dendi. Ona göre çalıştılar.
Devletimiz, bu insanlara verdiği sözü tutmalıdır. Kanun: 1999 dan sonra, çalışmaya başlayanlara uygulanmalıdır.
Hükümetimiz elinden gelen yardımı yapıyor. daha önceki hükümetler zamanında mağdur olmuş vatandaşlarımızı hep ferahlattı.
Şimdi de (EYT) yani emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetini gidereceğini biliyoruz.
EYT İLE İLGİL SON DAKİKA GELİŞMELERİ İÇİN  BİZLER BURADAYIZ.
DEVLETİMİZİN, HAK SAHİPLERİNE HAKLARINI VERECEĞİNİN ÜMİDİ İÇİNDEYİZ. EYT MAĞDURLARINA MÜJDELİ HABERLER BEKLİYORUZ.
EYT yani emeklilikte yaşa takılanlar grubu internet üzerinden oluşturdukları platformlarla seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Sosyal medya üzerinden de hak arayışına giren EYT yani emeklilikte yaşa takılanlar özellikle hergün bu sayfalarda yazı yazıyor ve yazılanları paylaşıyorlar.
Hatta tek tek milletvekillerini markaja alan EYT yani emeklilikte yaşa takılanlar grubu, emeklilik haklarını alana kadar bu mücadelelerini sürdüreceğe benziyor. Biz de bu mücadelelerinde onlara başarılar diliyoruz. 7 Haziran seçimlerinden önce söyledik. Çalışma bakanı biraz anlar gibi oldu. O anladı da diğer milletvekili adayları ve Maliye Bakanımız anlamadı. Yine yazıyoruz. Eğer EYT lilere umut verirseniz, kazanacak olan sizsiniz. Memleket Bütçesi bunu karşılamıyor diye bir iddianız var. Fakat sandalye altınızdan gidince ki bir önceki seçimlerde gitti bile… O zaman ne yapacaksınız.
 EY! AK PARTİ YETKİLİLERİ, GERÇEĞİ GÖRÜN.
 EYT LİLERE, EMEKLİLERE, ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞANLARA, İŞ BULAMAYAN İŞSİZ OKUMUŞLARA BİR ÇARE SÖYLEYİN.
O ZAMAN BÜYÜK ÇOĞUNLUKLA YENİDEN İKTİDAR OLACAKSINIZ.
ÇÜNKÜ SİZİN SÖZLERİNİZE BU SEÇMEN GÜVENİYOR.
DİĞERLERİ NE DERSE DESİN, YİNE DE BİRİNCİ PARTİ SİZ ÇIKIYORSUNUZ..
EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARA  MÜJDENİZ VAR MI?
Emeklilikte yeni yaş formülü ne? Erken emeklilik mümkün mü? Emeklilikte yaşa takılanlar erken seçimden önce ya da seçimden sonra kurulacak hükümetin hazırladığı bütçede  bir umut var mı? EYT liler emekli olacaklar mı? Bilmek istiyorlar. Özellikle emeklilikte yaşa takılanlar bütçe görüşmelerinde emeklilikte yaş sorunu ile ilgili bir müjde bekliyorlar. Emeklilikte yaşa takılanlara iyi bir haber verilecek mi bilinmez ama EYT grubu pes etmeyi düşünmüyor. Emeklilikte yaşa takılanlar 3 EYLÜL 2015 PERŞEMBE  günü için, yeni gelişme var mı?  Herkes 2016 bütçesinde emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili bir bölümün bulunup bulunmayacağını merak ediyor.



YORUMLARINIZLA SİZ OKUYUCULARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder