http://geceyibeyazlatannur.blogspot.com.tr/

4 Ekim 2015 Pazar

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARA UMUT DOLU SÖZLER YAZMAK İSTİYORUZ.





 EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARA MÜJDELİ HABER VERMEK İSTİYORUZ
Bütçe Maratonu Başlıyor Emeklilikte Yaşa Takılanlar Teyakkuzda! EYT Emeklilikte yaş son dakika gelişmesi! 
 Emeklilikte yaşa takılan ve sayıları 100 bini aşan mağdurlara  müjde verebilecek miyiz? .. EYT Emeklilikte Yaşa Takılanlara SON DAKİKA gelişmesi  var mı?
EYT (emeklilikte yaşa takılanlar 2015  Eylül haberleri BU SAYFADA. Emeklilikte yaşa takılanların umudu mecliste görüşülecek mi?.
EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARA UMUT DOLU SÖZLER YAZMAK İSTİYORUZ.
BİZE YAZIN. YORUMLARINIZI BURADA YAYINLAYACAĞIZ.
EYT adıyla anılan, ( yani emeklilikte yaşa takılan) yaklaşık 100 bin kişilik grubun en büyük beklentisi kendilerine verilecek haklar. 1 Kasım 2015 seçimleri öncesinde EYT yani emeklilikte yaşa takılanlar grubu  emeklilik yolunun açılacağı yönünde bir beklenti içine girdiler. Bu beklentilerinin en büyük kaynağı da yapılacak seçimlerde partilerimizin verdiği vaadler olacak.
Prim gününü doldurmuş ancak nihayetinde emekli olmayı bekleyen, emekli olmak için gün sayan emekli adayları gün doldurmak için beklemek istemiyorlar. Prim gün şartına takılanların sayısı da az değil hani, prim gün şartına takılanların sayısının 100 bin civarında olduğu belirtiliyor. 
Erken emeklilik için ara formüller üretiliyor olsa da şu ana kadar çok da umut verici bir gelişme yaşanmadı.
EMEKLİLİK İÇİN MÜJDELİ HABER OLACAK MI? 
Son dakika EYT emeklilikte yaşa takılanlar gündemi. 18 Eylül 2015 ..
Tüm Eyt lilerin ve bu yazıyı okuyan her dostumuzun Cuma günleri mübarek olsun.
Zihnimize takılan düşünceler var.
 Herkesin cevabını merak ettiği soru: Partiler 7 Haziran seçimlerinde EYT lilere öemli bir vaadleri olmuştu. 1 Kasım seçimlerinde ise emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili yeni değerlendirmeleri olacak mı? Emeklilikte yaşa takılanlar yani EYT son dakika haberleri ve emeklilik için verilen söz var mı?  Bizden ayrılmayın... 


MALİYE BAKANIMIZ MEHMET ŞİMŞEK ÖZETLE ŞÖYLE DEDİ:
"1990 YILINDAN 2002 YILINA KADAR YERİMİZDE SAYMIŞIZ"
AK Parti iktidarı zamanında bu yerinde saymanın farkedildiğini, 2002 yılından itibaren her alanda olduğu gibi, ekonomide de büyük bir hamle olduğunu ifade eden Şimşek, şöyle devam etti:
 "Siyasi istikrarsızlık var ama 2000'li yılların başından itibaren büyük bir değişim ve dönüşümün temelini oluşturacak siyasi bir istikrar var, uzun vadeli bir vizyon var ve reformlar uygulanınca Türkiye o zaman gerçekten dünya ile arayı hızlı bir şekilde kapatabiliyor."


Biz de diyoruz ki, kanun çıkmadan önce sigortalı olan vatandaşlarımıza haksızlık yapılmasın. Onlara işe başladıklarında: "Sizin emeklilik  yaşınız bu" dendi. Ona göre çalıştılar.
Devletimiz, bu insanlara verdiği sözü tutmalıdır. Kanun çıktıktan sonra  işe başlayanlara uygulanmalı, bu yaş sınırı...
Hükümetimiz elinden gelen yardımı yapıyor. daha önceki hükümetler zamanında mağdur olmuş vatandaşlarımızı hep ferahlattı.

Şimdi de (EYT) yani emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetini gidereceğini biliyoruz.
EYT İLE İLGİL SON DAKİKA GELİŞMELERİ İÇİN  BİZLER BURADAYIZ.
DEVLETİMİZİN, HAK SAHİPLERİNE HAKLARINI VERECEĞİNİN ÜMİDİ İÇİNDEYİZ. EYT MAĞDURLARINA MÜJDELİ HABERLER BEKLİYORUZ.
EYT yani emeklilikte yaşa takılanlar grubu internet üzerinden oluşturdukları platformlarla seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Sosyal medya üzerinden de hak arayışına giren EYT yani emeklilikte yaşa takılanla, zaman zaman partilerin yetkileri  ile görüşüyorlar.
Hatta tek tek milletvekillerini markaja alan EYT yani emeklilikte yaşa takılanlar grubu, emeklilik haklarını alana kadar bu mücadelelerini sürdüreceğe benziyor. Biz de bu mücadelelerinde onlara başarılar diliyoruz. 
EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARA CUMA GÜNÜ MÜJDESİ VAR MI?
Emeklilikte yaşa takılanlara müjdeli bir haber verilecek mi bilinmez ama EYT grubu pes etmeyi düşünmüyor.
YORUMLARINIZLA SİZ OKUYUCULARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ...


EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARA
 UMUT DOLU SÖZLER YAZMAK İSTİYORUZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder