http://geceyibeyazlatannur.blogspot.com.tr/

8 Ekim 2015 Perşembe

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMİZ




PORTAKALIN FAYDALARI


Bir portakalın kabuğunu, 



bir elmayı,



 birkaç parça tarçını 


büyük bir bardak suda demleyin. 

Süzerek için.

 Limon, 



portakal,



 greyfurt, 



kivi 

gibi meyveler 

bağışıklık sistemi 

üstünde oldukça etkilidir.

Mevsimsel soğuk algınlığı, 




grip  ve öksürük gibi 

hastalıklardan korunmanızın

 en kolay yolu bedeninizi

 doğal yoldan güçlendirmektir.


Geleneksel Japon seremonilerinde içilen




 matcha çayı,

antioksidan özelliği 

ve içerdiği tıbbi 

bileşiklerle
 virüs ve
 bakterilerin
 bir numaralı düşmanıdır.

Damar sağlığını

 destekler, hormon dengelerini korur..



Bağışıklık ve genel sağlık için,

bir numaralı içeceklerin 

başında 


limon 



ve zencefille

 hazırlanan 


 bir bardak sıcak su geliyor. 



Sabah 
güne  
aşağıdaki karışımı

 içerek başlayın. 


Taze zencefil, 



limon 


ve bir bardak suyu 

demleyin

 ve sabahları

için.

..........................................

Geleneksel Hint çayının

 hazırlanışı için gerekli olan 

malzemeler:


yeşil çay,


tarçın, 


kakule,


zencefil,


 karabiber




karanfil 



ve rezene karışımıdır.

Bu bitkiler bağışıklık


sistemini güçlendirir. 

Doğrudan bakteri ve virüslerle


 mücadele etmenizi sağlar.

Kan şekerinizi de dengeler.



Sıcak içecekler, sindirimi uyararak 

soğuk algınlığı ve 



grip belirtilerini hafifletirler. Bağışıklık 

sisteminin



 mikroplarla savaşmasına destek 

olurlar. 


Sıcak suya bal koyup 

içebilirsiniz.

 Dilerseniz

 içine 




limon da 

ekleyin.


Bilim adamları:

Eğer bir tek ağacınız olacaksa, 

onun elma ağacı olmasını tercih edin, demektedirler.

Elmayı soframızdan eksik etmememizi, tavsiye 

ederler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder