http://geceyibeyazlatannur.blogspot.com.tr/

16 Eylül 2015 Çarşamba

TÜRK MİLLETİ İNSANI SEVER

                                 

 Ülkemizdeki herkesi seviyorum. Ülkemizin düşmanlarına karşı hepimizi de uyanık olmaya davet ediyorum.

                                          TÜRK MİLLETİ İNSANI SEVER
İnsan Haklarına en fazla önem veren bir milletin ferdi olarak gurur duyuyorum. Türkler çok merhametlidirler. Merhamet üzerine hüküm veren İSLAM DİNİne seve seve katılmamızın sebebi de zaten MERHAMET konusunda lider olmamızdandır. Bizler:" HEM MAZLUMLARA DEĞMEYİZ. HEM DE MAZLUMLARI EZENLERE HADLERİNİ BİLDİRİRZ."

Şimdi bir çözüm süreci diye terane tutturuldu. Bu tarihe kadar millet olarak kimseye zulmetmedik. Çünkü biz insansever bir milletiz. İmparatorluklar kurmuş bir büyük milletin ferdiyiz. Tabii ki topraklarımızda her düşünceden her etnik kökenden ve hatta her türlü inanan veya inanmayan vatandaşlarımız var. Onlar  elbette bizim soydaşımız ya da dindaşımız değiller. Fakat bir önemli gerçek var ki TÜRKİYE Topraklarında her fert bizim vatandaşımızdır.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği kanunla korunmaktadır. 

Fakat onlara birileri söylemelidir ki Türk Milletine hakaret etme hakları yoktur.

Bu devletin kurucusu ve asli unsuru Türk Milletidir.
Türk Milleti tarihin her safhasında söz sahibi olmuş. İmparatorluklar kurmuş, dünyayı yönetmiş bir büyük ulusun adıdır.

Türkler kendi topraklarında yaşayan veya dünyanın herhangi bir yerinde yaşayan insanları, insanlıklarından dolayı sever ve korurlar.


Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da insanseverliğimiz, devam edecektir.
Çözüm süreci bizim için değil, isyan çıkaranlar için getirildiyse, sözümüz yok. Onlara anlatılsın. Tek tek o kentlere, o kasabalara, o köylere gidilsin. Ne öğrenmek istiyorlarsa, sorsunlar ve cevaplarını da alsınlar.

Bu topraklarda barış içinde yaşamak istiyorlarsa, kucaklarımızı açarız. Yok yine kargaşa yine isyan, yine öfke hele hele toprak istemeler, otonom yönetim istemeler olacaksa, hiç konuşmasınlar ve onlara da çene yormayalım.
Bu ülkede sadece Türklüğü öne çıkaran parti ve siyaset yapılabilir. Başka etnik düşünceleri savunan ya da onlara söz hakkı veren siyaset yasaktır. Anayasa da açık açık belirtilmiştir.
Otuzbin insanın katilini adam yerine koymalar, Kandil'i komşu kapısı yapanlar, etnik kimlik üzerine kurdukları siyasi partiyi birşey zannedenler yanılıyorlar.

Bu ülkenin barışa ihtiyacı elbette var. Fakat Ordumuz çok güçlü olmalıdır. Kanunlara karşı gelenler, adalete teslim olmalıdır.

Hangi kökenden olursa olsun, ayırım yapılmadan tüm masum vatandaşlarımız kucaklanmalıdır.
Çözüm süreci ancak onlarla yapılabilir. Suç işleyenler ceza çekmek üzere teslim olmalı, kendiliğinden teslim olmayanlar ise en kısa zamanda yakalanıp, ADALET önüne çıkarılmalıdır.
Daha önceden yargılanmış ve ceza almış katillerle, hiçbirzaman görüşülmemelidir.


Çözüm olacaksa, "TÜRK MİLLETİ'nin düşmanı değilim"  diyebilenlerle olmalıdır.
Şunu da ilave edelim. Hiç kimseye karşı düşmanlık yapılmasına, kimsenin mahkeme edilmeden, cezalandırılmasına da taraftar değilim.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder