http://geceyibeyazlatannur.blogspot.com.tr/

18 Nisan 2015 Cumartesi

HAZİRAN SEÇİMLERİ İÇİN BİR TAHMİN

                               Haziran seçimleri hakkında

Bomba tahmin aşağıdaki linki tıklayın


Metropoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar, AK Parti'nin Yüzde 50'lerde Olan oyunun Yüzde 41'lere Kadar indiğini iddia etti.
Metropoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar,  
AK Parti'nin son 7 aylık dönemde Yaklasik 8 puanlık Bir dusus yaşadığını iddia etti. MHP'ye Bir kisminin imkb HDP'ye kaydığını iddia eden Sencar, AK Parti'nin oyunu Yüzde 41 Olarak açıkladı.


METROPOLL: İKİ PARTİ YÜKSELİŞTE

MetroPoll Araştırma Şirketi'nin 28 ilde 2600 kişi ile yüz yüze gerçekleştirdiği kamuoyu çalışmasının sonuçlarını açıklayan Sencar, AK Parti'nin eridiğini iddia etti ve bu düşünün 8 puan civarında olduğunu söyledi.

İşte Sencar'ın o açıklamaları;
"Bu verilere göre, AK Parti'nin oyu yüzde 41.7 veya 41.8, CHP'de ise bir önceki aya göre değişiklik yok, 26-27 arasında. MHP'nin oyu bir önceki ay Şubat ayında 16.4 iken 17.8'e çıktı. HDP'nin oyu ise geçen ay ve bu ay 9.8'e kilitlenmiş durumda

Aşağıdaki linkte geniş açıklama vardır.


CNN Türk'te Mirgün Cabas ile Her Şey programına katılan araştırma şirketi sahipleri son seçim anketlerini açıkladı. GENAR Başkanı İhsan Aktaş, Ak Parti'nin oyunu yüzde 47,7 olarak açıklarken, Konsensus Başkanı Murat Sarı ise AK Parti oyunu yüzde 44,2 olarak tahmin ettiklerini söyledi. GENAR anketine göre HDP baraj altında gözükürken, Konsensus anketine göre ise HDP'nin baraj sorunu yok.

MetroPoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar, AK Parti'nin yüzde 50'lerde olan oyunun yüzde 41'lere kadar indiğini iddia etti. MetroPoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar, AK Parti'nin son 7 aylık dönemde yaklaşık 8 puanlık bir düşüş yaşadığını iddia etti. AK Parti'den kayan oyların büyük bölümünün MHP'ye bir kısmının ise HDP'ye kaydığını iddia eden Sencar, AK Parti'nin oyunu ise yüzde 41 olarak açıkladı.

Aşağıdaki linke tıklayınız.



AK Parti elindeki anketi açıkladı.
"Bizim yaptırdığımız anketler sonucuna Göre AK Parti'nin Gerçek oranını açıklıyorum OY"
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti'yi Yüzde 40'ın Altında gosteren anketlerin gerçekçi olmadığını belirterek, Kendilerinin yaptırdığı anketlerde oy oranlarının Yüzde 50 seviyesinde oldugunu söyledi.
Aydın, AA muhabirine Yaptığı Açıklamada, seçimlere giderken Yapılan anketleri değerlendirdi. Çevredeki birkac seçim anketlerinde, Ak Parti'nin Yüzde 40'ın Altında gösterildiğini ifade eden Aydın, Eklendi Eklendi bunun gerçekçi olmadığını savundu.
ORC Genel Seçim Anket Sonuçları yayınlandı
ORC Genel Seçim Anket Sonuçları yayınlandı. 48,5 Yüzde oranı Genel seçim anket sonuçlarına Göre AK Parti'nin oy.
Soylu'dan iddialı AK Parti oy tahmini!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, HDP'nin listelerini değerlendirdi AK Parti'nin oy oranıyla Ilgili iddialı Bir tahminde Bulundu.
AK Parti'nin Seçimleri Yüzde 52 bandında tamamlayacağı iddiasında Bulunan Soylu, AK Parti'nin sistem değişikliğiyle Yeni Bir döneme İhtiyacı Daha oldugunu söyledi.

ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, partilerin milletvekili adayları açıklanmadan ÖNCE Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi'ye partilerin oy dağılımına dair rakam verdi. Oğlu seçim anketinin sonuçlarına Gore, partilerin oy dağılımı tr İşte ANAR'ın ...

AK Parti-46-48


CHP-23-25

MHP-13-15

HDP- 8,5-9,5

Selvi, bu Dağılım Üzerine İbrahim Uslu'nun 'milletvekili adayları ilan edildikten Sonra tekrar Sahada olacaklarını, bu kez adayların oy oranlarına etkisini ölçeceklerini' söylediğini paylaşarak, 'Seçmenlerin zaten Bir kanaati var. Siyasi kimlik Gibi parti tercihini seçimlerden ÖNCE yapanların oranı Yüzde 80'e ulaşıyor. Ama geriye kalan Yüzde 20 de çok önemli Diğer Diğer Bir oran. Milletvekili adayları, seçim beyannameleri, Performansı Zamanın Ruhu Bir araya gelecek biz 7 Haziran akşamı bunu seçim Sonucu Olarak karşımızda göreceğiz Ettik liderlerin. 'Dedi.

2015 genel Seçimleri Sonuçları tıkla olay anket Yorumu
2015 genel Seçimleri Sonuçları Üzerine Bulunan KONDA Araştırma Şirketi Genel Müdürü Bekir Ağırdır, MHP HDP'nin belirleyeceğini ileri olacagını ÖNE olacağını öne sürdü A.Ş. tahminlerde Sonucu.
"SEÇİMLERİN SONUCUNU MHP HDP BELİRLEYECEK VE"
Seçimlerin sonucunu Esas İtibariyle Iki Büyük parti Değil MHP HDP belirleyecek Ettik. Seçim sisteminin, seçim aritmetiğinin teknik Sonucu Olarak bu Iki partinin Kendi Bir puanlık oy artışının milletvekili Sayısı Karşılığı Bir puandan Fazla olacak. Siyasi bakımdan da HDP'nin barajı geçme iddiası geçmesi Anlamlı Sonuçlar üretecek Ettik.

SP BBP ittifakında Iki Büyük bomba A.Ş.
Saadet Partisi Ile BBP Arasındaki Milad sürprizi yaşandı ittifakta. Üç partiye çıkan ittifakın Haşim Kılıç 'a da Teklif götürdüğü Ortaya çıktı.
7 Haziran 2015 milletvekili genel Seçimleri SP Ile BBP'nin olusturdugu Milli İttifak'ta milad sürprizi yaşandı tıklayın. Milad Partisi Eş Başkanı İdris Naim Şahin'in İzmir 1. Bölge'den Birinci Sıra adayı olacağı öğrenildi. İttifakla Ilgili Bir Diğer bomba Gelişme imkb Haşim Kılıç oldu.

SONAR BAŞKANI HAKAN BAYRAKÇIDAN SÜRPRİZ iltifat
CNN Türk ekranlarında yayınlanan "Günlük" sahibi Hakan Bayrakçı şirketinin programında Saynur Tezel'in Konuğu Olan SONAR Araştırma, canlı yayında seçim anketi Yerine CNN Türk spikeri Saynur Tezel'e iltifatlarını açıkladı ....
Şaşkınlığını gizleyemeyen Bayrakçı, Tezel'e; "Vaay cumhurbaşkanının sözlerini bakmadan okudunuz. Gerçekten şaşırdım. Çok iyi aktardınız. Lütfen Göster göster böyle bir iltifatı Kâbil edin" dedi.
Tezel imkb Bayrakçı'nın bu sözlerine "Rica ederim, görevimiz" yanıtını verdi.
Sonar'ın Son Seçim Anketi:
İSTANBUL, ANKARA İZMİR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA VE
, Bu Üç Ilde araştırmalarının devam ettigini belirterek, Seçimleri yine, Diğer Seçimlerde Olduğu Gibi oranı oranına Doğru tahmin edeceklerini belirterek, bu Konuda Bir 13 gün Sonra açıklayacaklarını ifade eden Hakan Bayrakçı, Seçimler öncesi  hayli iddialı konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder