http://geceyibeyazlatannur.blogspot.com.tr/

7 Mart 2016 Pazartesi

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR


Emeklilikte yaşa takılanlara seslendi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emeklilikte yaş sınırına takılanlara seslenerek, "CHP milletvekilleri kanun teklifi hazırladı, TBMM Başkanlığına sundular. Sizinle CHP Genel Başkanı olarak ayrı bir toplantı yapacağız" dedi.



EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR
 EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILMAK DENİNCE, 1999 DA ÇIKARILAN YASA İLE, EMEKLİLİĞİ ÖTELENEN VATANDAŞLARIMIZ AKLA GELİYOR. BİZLER OYUN BAŞLAYIP OYUN OYNANIRKEN KURALLARIN DEĞİŞTİRİLMESİNDEN MAĞDUR OLDUK. BİZLER EMEKLİLİK HAKKIMIZI İSTİYORUZ. DEVLETİN SÖZÜNÜ TUTMASINI VE HAKKIMIZI İADE ETMESİNİ BEKLİYORUZ. 

 BİZLER HAKLI OLARAK BU HAKSIZLIĞIN ORTADAN KALKMASINI İSTİYORUZ. BU HAKSIZLIĞIN GÜNLER GEÇTİKCE DAHA ÇOK KİŞİYİ KAPSAYACAĞINI BİLİYORUZ.O YÜZDEN BİR AN ÖNCE BU SORUNUN ÇÖZÜLMESİNİ VİCDAN SAHİBİ YÖNETİCİLERDEN BEKLİYORUZ.

AŞAĞIDAKİ VİDEO EYT LİLERİN DURUMUNU ÖZETLİYOR. EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR MAĞDUR EDİLDİLER. AŞAĞIDA ÇALIŞMA BAKANIMIZ SAYIN SÜLEYMAN SOYLU’NUN AÇIKLAMASI VAR. EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR HAKLARINI İSTİYORLAR. SORUNUN ÇÖZÜLMESİ MAĞDURİYETİN GİDERİLMESİ VE DAHA ÇOK KİŞİNİN BİLİNÇLENMESİ İÇİN, PAYLAŞ PAYLAŞTIR.

YAŞADIKLARIMIZ KİTAP OLUYOR
EYT Platform  sözcüsü Mehdi Bıkmaz, Bu yolda büyük çaba harcadıklarını, bu çabaların yakında bir kitap haline getirileceğini, söyledi. Bıkmaz "EYT'lilerin uğradıkları haksızlık, verdikleri mücadele ve çekilen sıkıntılar öylesine büyük ve dikkat çekici ki, bu mücadelemiz kitap haline geliyor.  Derdimiz, sıkıntımız gerçekten çok büyük. Öyle ki , "Anlatsak roman olur" sözü doğru oldu. Yani tam anlamıyla yaşadıklarımız kitap oluyor. Yazar Erdinç Ozan yaşadıklarımızı, çalışmalarımızı, mücadelemizi bir kitapta toplayarak, önümüzdeki günlerde yayınlayacak" dedi.
ANLATTILAR ROMAN OLDU"YAŞA TAKILANLARA CHP SÖZÜ"
EGEOLAY-Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) Platformu, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'i ziyaret etti. Platform sözcüsü Mehdi Bıkmaz, Emeklilikte yaşa takılanların verdiği mücadelenin, artık roman olacağını söyledi .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder